Ο όμιλος Εταιρειών KOURTIDIS Group αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών :

  • Σχεδίαση

  • Κατασκευή

  • Πώληση

  • Ανακαίνιση

  • Διαχείριση

  • Αξιοποίηση

  • Απόδοση

 

Λειτουργεί με τη στρατηγική κάθετης ολοκλήρωσης, συνδιάζει όλα τα στοιχεία επιχειρηματικότητας, καινοτομίας, ποιότητας και ανταγωνιστικότητας, ενώ στην Βόρεια Ελλάδα αποτελεί μια πρωτοπόρα παρουσία στον τομέα του. Όλες οι εταιρείες μας, παρέχουν μια διαρκώς αναβαθμισμένη και ποιοτική after sales εξυπηρέτηση.

Σχεδίαση - Κατασκευή

Η Οίκο Κουρτίδης κατασκευαστική εταιρεία του ομίλου μας πλαισιωμένη από μια ικανή ομάδα σχεδιαστών, τοπογράφων, μηχανικών και διακοσμητών υλοποιεί projects εξοχικών κατοικιών με:

• σύγχρονο design
• υψηλή αισθητική
• άριστη λειτουργικότητα

• βιοκλιματικό σχεδιασμό

REAL ESTATE

Η REMAX Choice εταιρεία Real Estate του ομίλου, με 6 γραφεία, 76 συνεργάτες, καλύπτει τις περιοχές Καβάλας, Δράμας, Σερρών, Θάσου και Στρυμωνικού κόλπου, διαθέτοντας με αποκλειστικότητα 1800 ακίνητα. Μία ομάδα από έμπειρους agents αλλά και με ειδικές ομάδες μηχανικών, δικηγόρων και μεταφραστών είναι έτοιμη να απλοποιήσει την διαδικασία απόκτησης κατοικίας και να δώσει προτάσεις και λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας. Η REMAX Choice έχει αναλάβει επίσης με αποκλειστικότητα την πώληση των κατοικιών, στούς οικισμούς που κατασκευάζει ο όμιλός μας. Είμαστε δίπλα σας και μετά την πώληση.

 

Το AFTER SALES είναι πρώτα και πάνω από όλα κουλτούρα! Δίνοντας συνεχώς έμφαση στο after sales service, έχουμε καταφέρει μέσα στο χρόνο να χτίσουμε μια φήμη που επιβραβεύεται και στην πράξη:

Συντήρηση - Επισκευή - Ανακαίνιση - Διαχείριση Αξιοποίηση - Απόδοση 

 

Συντήρηση
Υπηρεσία συντήρησης εγκαταστάσεων οικισμών-κατοικιών. Τα συνεργεία μας φροντίζουν για τη σωστή συντήρηση σχετικά με:

• Υδραυλικές εγκαταστάσεις
• Ηλεκτρολογικες εγκαταστάσεις
• Ηλεκτροδότηση - Internet - Τηλεφωνία

• Κήπος
• Γκαζόν
• Πισίνα

Ανακαίνιση - Επισκευή

Συνεργάτες μας διακοσμητές και μηχανικοί , αναλαμβάνουν την ανακαίνιση, την επισκευή, τη διαμόρφωση, ακόμα και την ολοκληρωμένη δόμηση της κατοικίας σας. Υλοποιούμε μαζί τις ιδέες σας και βρίσκουμε σύγχρονες, λειτουργικές και οικονομικές λύσεις για τη διαμόρφωση του χώρου σας. Το τέλειο αποτέλεσμα και η άριστη ποιότητα της δουλειάς μας είναι αυτά που μας χαρακτηρίζουν και μας κάνουν να ξεχωρίζουμε στο χώρο.

Διαχείριση - Αξιοποίηση
H Riviera, εταιρεία Property Management του ομίλου, αναλαμβάνει μετά την αγορά της κατοικίας να διαχειριστεί:

• Ασφάλεια, εποπτεία, φροντίδα, καθαριότητα της κατοικίας και του περιβάλλοντος χώρου, κατά την διάρκεια της απουσίας του ιδιοκτήτη
• Πληρωμές λογαριασμών (ηλεκτρικού ρεύματος, εφορίας, ΕΝΦΙΑ κ.λ.π)

• Διακοπή - Επανασύνδεση παροχής ρεύματος, τηλεφωνίας κλπ

Ενοικίαση της κατοικίας για το χρονικό διάστημα που θα μας υποδείξει ο ιδιοκτήτης, αναλαμβάνοντας τη διαδικασία check in, check out, και απόδοσης των ενοικίων σε αυτόν, παρακρατωντας ένα ποσοστό 10% σαν αμοιβή. Με αναλυτικη εβδομαδιαία αναφορά

Μέσα απο τη δική μας πλατφόρμα online booking στοχεύουμε σε ένα αποδοτικό τρόπο λειτουργίας δίνοντας έμφαση στην ενίσχυση των άμεσων κρατήσεων.

Απόδοση - ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Max Value

Αφοσιωμένοι στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πιστεύουμε ότι έχουμε σχηματίσει έναν τρόπο διαχείρισης ακινήτων ο οποίος μας επιτρέπει να παραμένουμε ένα βήμα μπροστά, μεγιστοποιώντας το όφελος για τον πελάτη μας. Η εκμετάλλευση μιας εξοχικής κατοικίας για όλη τη τουριστική σεζόν αποδίδει εγγυημένη ετήσια καθαρή απόδοση 6%. Το KOURTIDIS GROUP βρίσκεται πάντα δίπλα σας για να κάνει πραγματικότητα ένα σπίτι που πάντοτε ονειρευόσασταν να αποκτήσετε στην Ελλάδα.

Όραμά μας: η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών με επίκεντρο τον άνθρωπο

Ανταμοιβή μας: το χαμόγελο 5.000 ικανοποιημένων πελατών μας

 

Εσείς επιλέξτε την κατοικία που σας αρέσει! ΟΛΑ τα υπόλοιπα, αφήστε τα σε μας!

Γιατί είμαστε το Group που μπορείτε να εμπιστευτείτε!

Η OIKOKourtidis, μέλος του Ομίλου εταιρειών Κουρτίδη, δραστηριοποιείται τα τελευταία 24 έτη στις παράκτιες περιοχές του Νομού Καβάλας (Παραλία Κάριανης, Παραλία Οφρυνίου, Ορφανίου). Από το 2019 στο Παληό Καβάλας, αλλά και στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης. Η υπευθυνότητα και η αξιοπιστία είναι τα βασικά και απαράμιλλα γνωρίσματα του ανθρώπινου δυναμικού της, γνωστά και διακριτά, κατατάσσοντας τη σήμερα ανάμεσα στους κορυφαίους επιχειρηματίες Βορείου Ελλάδος.

Σύγχρονη αρχιτεκτονική και αισθητική, ενεργειακές μέθοδοι κλιματισμού, πολυτελή υλικά και παροχές που αναβαθμίζουν το επίπεδο διαβίωσης, ξεπερνώντας κατά πολύ κάθε προσδοκία και συμβατότητα. Έμπειροι και καινοτόμοι συνεργάτες, με γνώση των αναγκών της σύγχρονης οικογένειας, μελετούν, προτείνουν και προσαρμόζουν την κατοικία στις επιθυμίες και ανάγκες σας.

Η αγορά σύγχρονης κατοικίας από την OIKOKourtidis αποτελεί επένδυση για το μέλλον. Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας γνωρίσουμε από κοντά, να σας δείξουμε τη δουλειά μας και να αναπτύξουμε σχέση εμπιστοσύνης όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια με όλους μας τους πελάτες!

output-onlinepngtools.png